Nye faktasider om kreft

Som et ledd i arbeidet med å bedre informasjon på kreftregisteret.no lanseres det nye faktasider om kreft 15.4.2013. De nye faktasidene gir en omtale av kreft som sykdomsgruppe og omtaler seks sentrale kreftformer, prostatakreft, brystkreft, lungekreft, tykk- og endetarmskreft, føflekkreft, og livmorhalskreft.
OBS! Denne artikkelen er mer enn 10 år gammel. Innhold i teksten kan være utdatert.

Kreftregisteret lanserer nye faktasider om kreft. Sidene inneholder informasjon om kreft generelt, og om seks kreftformer i Norge.  

Ett av Kreftregisterets formål er gi å råd og veiledning om helsehjelp mot kreftsykdommer og gi råd og  informasjon til øvrig forvaltning og befolkningen om tiltak som kan forebygge utvikling av kreftsykdom.

Som et ledd i arbeidet med å bedre informasjon på kreftregisteret.no lanseres det nye faktasider om kreft 15.4.2013. De nye faktasidene gir en omtale av kreft som sykdomsgruppe og omtaler seks sentrale kreftformer,  prostatakreft, brystkreft, lungekreft, tykk- og endetarmskreft, føflekkreft, og livmorhalskreft. Det presenteres også nøkkeltall for den enkelte kreftsykdom. Sidene inneholder også linker til informasjon om årsaker og forebygging på helsenorge.no samt til andre relevante nettsteder.