Kreftregisteret flytter inn i nye lokaler

Kreftregisteret flytter til Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark på Montebello i Oslo 13.7.2015. Dette vil påvirke tilgjengeligheten for våre brukere. Vi beklager ulempene dette medfører. Les mer hvordan du skal få kontakt med oss i flytteperioden.
OBS! Denne artikkelen er mer enn 5 år gammel. Innhold i teksten kan være utdatert.

Viktig informasjon til våre brukere

Kreftregisteret flytter til Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark på Montebello i Oslo 13.7.2015. I flytteperioden kommer Kreftregisteret, våre systemer og våre ansatte til å være mindre tilgjengelig enn vanlig. Vi beklager ulempene dette medfører. Les mer hvordan du skal få kontakt med oss i flytteperioden her.

Sentralbordet er stengt
Kreftregisterets sentralbord er stengt fra 4.7. til 31.7.2015. Hvis du har direkte innvalgsnummer til en ansatt, vil ikke dette være i bruk etter 10.7.2015.

Send e-post til vårt sentralpostmottak
Hvis du vil ha kontakt med oss ber vi deg sende en e-post til vårt sentralpostmottak kreftregisteret@kreftregisteret.no, eller direkte til våre ansatte (fornavn.etternavn@kreftregisteret.no).

Vær imidlertid oppmerksom på at de aller fleste av våre medarbeidere avvikler ferie i juli som følge av flyttingen, så det kan ta lengre tid enn vanlig å få svar på henvendelser.   

Kreftregisterets IT-systemer og kreftregisteret.no vil ikke være i drift under flyttingen


Hvis du har spørsmål som ikke kan vente
Hvis du har et spørsmål som ikke kan vente kan du kontakte oss ved å ringe seksjonsleder Tor Johnsen på mobil 958 80 485 mellom klokken 08.00 og 15.30, så skal vi videreformidle spørsmålet til rette vedkommende.

Pressekontakt er betjent under flyttingen
Kreftregisteret har pressevakt i hele flytteperioden. Vi viser til informasjon om våre pressekontakter på kreftregisteret.no

Saksbehandlingstid under flyttingen.
Det må påregnes nedetid i Kreftregisterets administrative systemer og fagsystemer i flytteperioden. Dette i kombinasjon med ferieavvikling kan medføre at det kan ta lengre tid før du får svar på henvendelsen din.